• Ritme van de relatie

  Eéndaagse workshop

 • Workshop Ritme van de relatie

  Een druk gezinsleven, hard werken, sociale verplichtingen en dan ook nog een relatie die stabiel en in verbinding is? Best lastig al die 'eisen'. En bij veel stellen zie je dat de intimiteit en verbinding in de relatie er weleens bij inschieten.

   

  Herkenbaar? Kom samen bijtanken op deze dag waarin jullie relatie centraal staat. Deze ééndaagse workshop geeft inspiratie en inzicht in je relatie.

   

  "Je relatie is als een dans tussen autonomie en verbondenheid. Een goede afstemming is essentieel."

  Praktische informatie

  • 1 dag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Groepsgrootte: max 6 stellen.
  • Data: zie aanmeldformulier.
  • Locatie: ‘Plek onder de Bomen’ in Putten.

  We ontmoeten jullie graag.

 • Inhoud

  Tijdens de workshop krijgen jullie gezamenlijke opdrachten en handige tools die helpen om inzicht te krijgen in het ritme binnen jullie relatie. Wat werkt in jullie relatie? Wat maakt jullie relatie bijzonder? Wat helpt om de liefde nog meer te laten stromen? En wat gebeurt er wanneer het stokt? Wanneer er conflicten, teleurstellingen en onvervulde verlangens zijn?

   

  Deze dag geeft een uitstekend beeld van waar jullie staan als partners. Hoe het is met de veiligheid, verantwoordelijkheid, verbinding en vitaliteit in jullie relatie. En wat jullie relatie eventueel verder helpt. Het is vooral een dag die veel verbinding, verheldering en inspiratie oplevert. En, niet onbelangrijk, ook een dag met plezier en herkenning.

   

  Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.

  Locatie: Plek onder de bomen’ in Putten.

  Prijs: € 295,- per stel (incl btw), inclusief koffie/thee, lekkers & een verse, biologische lunch.

   

  Voor wie

  Voor stellen die verlangen naar een ontspannen en inspirerende dag vol verdieping en verbinding.

 • Begeleiding

  broken image

  Valerie van Reede (1970) en Peter Rohmer (1961)

  Peter Rohmer & Valerie van Reede

  Levenspartners en ervaren trainers/therapeuten

  "Cliënten typeren ons als relatietherapeuten vaak als ‘zacht en krachtig tegelijk’. Door onze persoonlijke benadering en het tonen van onze eigen kwetsbaarheid, ervaren cliënten ons als menselijk en betrokken. Wij zijn transparante relatietherapeuten. We werken respectvol, zorgvuldig maar ook direct en stevig waar nodig. Liefdevolle begeleiding is waar wij voor staan."

 • Aanmelden

  We ontmoeten jullie graag!

  Willen jullie deelnemen aan deze ééndaagse workshop? Meld je aan via het onderstaande formulier. Liever eerst even kennismaken of overleggen? Neem dan gerust contact op met Peter Rohmer (06 50 50 7000) of Valerie van Reede (06 31 99 8463).

  Naam *
  Email *
  Telefoon *
  Data *
  Kies een optie