• Reviews

  Ervaringen bij Presence in company

 • Joke over het programma Natuurlijk leiderschap

  Joke volgde het programma Natuurlijk leiderschap via VDS bij Presence in company. Vooral op persoonlijk vlak heeft de training veel impact gehad. In plaats van praktische skills op het gebied van leidinggeven, leerde zij veel van het "jezelf leiding geven".

  Mirjam over het programma Natuurlijk leiderschap

  Mirjam nam deel aan het programma Natuurlijk leiderschap via VDS bij Presence in company. Op de laatste dag van de training vertelt zij wat het haar heeft opgeleverd. Ze is meer aanwezig met aandacht en energie in het huidige moment en gegroeid in zelfbewustzijn.

  Floor over het programma Natuurlijk leiderschap

  Floor heeft het programma Natuurlijk leiderschap voor professionals gevolgd via VDS bij Presence in company. De groei in zelfinzicht en zelfreflectie hebben de meeste impact op haar gehad.

  Whoopi over het programma Natuurlijk leiderschap

  Whoopi heeft de training Natuurlijk leiderschap voor professionals gevolgd via VDS bij Presence in company. De training heeft haar veel zelfinzicht opgeleverd. Ook het delen van deze inzichten in een groep met gelijkgestemden, heeft gebracht dat zij zowel in werk als privé grote stappen heeft gezet in haar ontwikkeling.

  Katja over het programma Natuurlijk leiderschap

  Katja heeft het programma Natuurlijk leiderschap voor professionals gevolgd via VDS bij Presence in company. Het programma heeft veel inzicht gegeven in haar kracht en valkuil, waardoor zij is gegroeid in zelfinzicht en zelfvertrouwen. Hierdoor kan zij een nog betere leider zijn voor haar team.