• Presence in Nature

  Eéndaagse retraite

 • Retraitedag Presence in Nature

  Verstillen en vertragen. Dat staat centraal tijdens deze retraitedag 'presence in nature'. In de waan van alledag kunnen we de verbinding met onszelf verliezen. We nemen geen tijd om stil te staan bij hoe het werkelijk met ons gaat en hoe we ons voelen. Werk, gezin, relatie en sociale activiteiten kunnen ervoor zorgen dat we op een automatische piloot door het leven gaan.

  Thuiskomen in je natuurlijke staat van Zijn brengt rust, vertrouwen en ontspanning in je systeem.

   

  Tijdens de retraitedag maken we verbinding met onze natuurlijke staat van Zijn. Omringd door natuur maken we ruimte om met vrije aandacht (presence) te zijn bij onszelf.

  Praktische informatie

  • Eéndaagse retraitedag.
  • Duur: 10.00 tot 17.00 uur.
  • Groepsgrootte: 8 - 10 deelnemers.
  • Data: op aanvraag.
  • Locatie: ‘Plek onder de Bomen’ in Putten.

  Ik ontmoet je graag.

 • Inhoud

  Retraite betekent ‘terugtrekken’. Dat is wat we doen tijdens deze eendaagse retraitedag. We trekken ons terug uit het dagelijkse leven om aandacht te geven aan de verbinding met onszelf. De betrokkenheid van een kleine groep werkt ondersteunend en bekrachtigend, bij het doorvoelen van wat we in onszelf tegenkomen wanneer we tot stilstand komen.

  De ochtend staat in het teken van de verbinding naar binnen brengen. Ademwerk, meditaties en sharings helpen om de aanwezigheid naar onszelf terug te brengen. Na een heerlijke verse en biologische lunch verbreden we onze aandacht van binnen naar buiten. We ontdekken welke invloed het heeft op onze omgeving, wanneer we meer aanwezig zijn in onszelf. We maken de verbinding met de natuur via het voedselbos. Wat metafoor staat voor de vruchtbare bodem in onszelf. Daarnaast is er ruimte om dieper in te gaan op individuele vraagstukken die in de ochtend naar boven zijn gekomen.

   

  Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur. Welkom vanaf 9.30 uur.

  Locatie: Plek onder de bomen’ is bij uitstek de ideale plek om tot stilstand te komen.

  Prijs: € 295,-* (ex btw) incl. koffie/thee, lekkers en verse, biologische lunch.

   

  Voor wie

  De retraitedag is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft om zich even terug te trekken uit het alledaagse en aandacht te geven aan de verbinding met zichzelf.

   

  *Neem contact op voor het aangepaste tarief voor particulier/zzp. Een beperkt budget en wel graag willen deelnemen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

  Begeleiding

  broken image

  Peter Rohmer

  Psycholoog, lichaamsgerichte therapeut

  "Dat alles anders moet, daar geloof ik niet zozeer in. Wel ben ik ervan overtuigd dat we met elkaar een ruimte kunnen creëren waarin onze natuurlijke staat van Zijn tot uiting komt. Dat geldt voor de natuur, voor onszelf en voor persoonlijke relaties. Het vervult mij met plezier en raakt mij wanneer mensen zich weer verbinden met hun innerlijke stroom en met meer verbinding en vervulling door het leven gaan."

 • Aanmelden

  Ik ontmoet je graag!

  Wil je deelnemen aan een retraitedag? Meld je aan via het onderstaande formulier. Liever eerst even kennismaken of overleggen? Neem dan gerust contact op met Peter Rohmer (06 50 50 7000).

  Naam *
  Email *
  Telefoon *