• Mannen retraite

  Voor mannen tot 35 jaar

 • Weekend retraite voor mannen

  Wat betekent het om man te zijn? In deze retraite voor mannen onderzoeken we deze vraag in het licht van thema's zoals agressie, verbinding, intimiteit en levensvuur.

   

  Een weekend op een prachtige plek in de natuur met een uitnodiging tot (zelf)reflectie, uitwisseling, verbinding, uitdaging, stilte en plezier. Waarbij aandacht is voor het man-zijn en wat we daarin tegenkomen in een respectvolle en ondersteunende omgeving.

  Praktische informatie

  • Weekend retraite
  • Groepsgrootte: max 12 mannen
  • Start op vrijdag 18.00 uur tot zondag 15.00 uur
  • Locatie: ‘Plek onder de Bomen’ in Putten.

  We ontmoeten je graag.

 • Inhoud

  Tijdens het weekend staan we stil bij de volgende thema's:

  • Agressie als gezonde levensenergie
   Wanneer je als man goed gegrond bent in die levensenergie, dan sta je in je autoriteit. Je bent in staat assertief te zijn wanneer nodig, zonder over grenzen te gaan.
  • Verbinding en intimiteit
   Een diepe verbinding met mannen ontstaat wanneer je als man zowel je hoofd kunt gebruiken, als ook kunt voelen en kwetsbaar durft te zijn.
  • Levensvuur
   Voelen, kwetsbaar kunnen zijn en onze autoriteit gaan leven, zijn de voedingsbodem voor ons levensvuur.

  Wanneer we weer gaan voelen, kwetsbaar kunnen zijn en onze autoriteit kunnen leven, dan zijn we ook in staat om ons te manifesteren in de wereld vanuit hartskracht in plaats van wilskracht. Het manifesteren vanuit hartskracht kost veel minder energie en is effectiever. Ook in relaties geeft dit een andere dynamiek, omdat het vaak leidt tot een gezonde polarisatie.

   

  Tijd: Start op vrijdag 18.00 uur tot zondag 15.00 uur.

  Locatie: Plek onder de bomen’ in Putten. Op de locatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden.

  Prijs: € 540,-* (ex btw) incl. overnachtingen en catering.

   

  Voor wie

  Het retraiteweekend voor mannen is voor mannen die middenin de maatschappij willen staan, dieper willen verbinden met anderen en verlangen naar broederschap met andere mannen.

   

  *Neem contact op voor het aangepaste tarief voor particulier/zzp. Een beperkt budget en wel graag willen deelnemen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

 • Begeleiders

  De begeleiding tijdens dit weekend is handen van:

  broken image

  Peter Rohmer (1961)

  Psycholoog, lichaamswerker, coach/trainer

  "Jarenlang heb ik mannenworkshops begeleid. Inzicht in hoe wij ons verhouden tot deze thema's blijven actueel en geven een keuze in hoe we ons willen definiëren in deze maatschappij."

  broken image

  Mink Rohmer (1994)

  Duurzaamheidsonderzoeker

  "Met een groot hart voor natuur en duurzaamheid, heb ik in 2021 het Voedselbos aangelegd. Dit Voedselbos dient als metafoor die we veel zullen gebruiken tijdens de retraite en een plek waar we deel van de tijd in zullen verblijven."

 • Ervaringen

   

  “Ik vond het bijzonder dat we op dit weekend dingen hebben kunnen bespreken die normaliter niet door mannen onderling besproken worden en toch voelde het natuurlijk en prettig. Dit heeft mij een nieuw perspectief geboden op

  wat een relatie tussen mannen kan betekenen."

   

  “Er heerst een constante stabiele energie om je heen Peter, dat is prettig.Ook is het fijn om te zien en te voelen dat je jaren met je binnenwereld hebt
  gewerkt. Vooral omdat je dat niet vaak ervaart bij mannen.”

   

  “Een groep om alles te kunnen delen zonder een oordeel, gesprekken die je doen lachen, brullen, gieren en huilen. Dit is niet alleen een leerzame workshop, maar ook gewoon een fijn
  weekend.”

 • Aanmelden

  We ontmoeten je graag!

  Wil je deelnemen aan deze weekend retraite? Meld je aan via het onderstaande formulier. Liever eerst even kennismaken of overleggen? Neem dan gerust contact op met Peter Rohmer (06 50 50 7000).

  Naam *
  Email *
  Telefoon *
  Data *
  Kies een optie