• Natuurlijk leiderschap voor vrouwen

  Een diepe transformatie in presence

 • Vrouwengroep Natuurlijk leiderschap

  De lat ligt vaak hoog. We hebben geleerd om vanuit denk- en doe-kracht te leven in plaats van dat we werkelijk aanwezig zijn in onszelf. Terwijl onze persoonlijke effectiviteit enorm toeneemt wanneer we onze presence (aanwezig-zijn of vrije aandacht) vergroten.

   

  Het versterken van je presence (authenticiteit, rust, veerkracht en intuïtie) is een leerproces waarin je jezelf kunt ontwikkelen door te vertragen, contact te maken met je lichaam en dysfunctionele patronen te onderzoeken en te integreren. Deze vrouwengroep draagt bij aan deze ontwikkeling en biedt je de mogelijkheid om een diepgaande transformatie op gang te brengen.

  Praktische informatie

  • 4 bijeenkomsten en 2 coachsessies
  • Groepsgrootte: max 8 vrouwen.
  • Locatie: ‘Plek onder de Bomen’ in Putten.

  Ik ontmoet je graag.

 • Inhoud

  Tijdens deze vrouwengroep lopen we gedurende een periode van 5 maanden met elkaar mee. Samen doorlopen we de 4 Pilaren van Presence. Wat leidt tot een diepe verbinding tussen hoofd, hart en intuïtie. Hierdoor leren we te handelen vanuit onze ware natuur en te luisteren naar onze innerlijke stem en wijsheid. Zo heb je als vrouw vanuit natuurlijk leiderschap meer impact op snel veranderende maatschappij.

   

  Pilaren van Presence

  1. Veiligheid: de basis voor een natuurlijke ontwikkeling van onze talenten en het tot uiting komen van onze essentie.
  2. Verantwoordelijkheid: door onze ingesleten (overlevings-)patronen te doorzien, kunnen we deze verder integreren. Wat maakt dat ze minder snel opspelen.
  3. Verbinding: van hieruit ontstaat ruimte om contact te maken met onderliggende gevoelens, waarbij het vaak gaat om kwetsbare gevoelens die we als kind lastig vonden om te ervaren.
  4. Vitaliteit: voelend en liefdevol aanwezig kunnen zijn, maakt dat we onze vitaliteit weer kunnen ervaren.

  De pilaren worden op diverse manieren verkend m.b.v. lichaamsgerichte methodieken zoals hechtingsstijlen, ‘Eigen ruimte & ik begrenzing’ (Nick Glaser), window of tolerance en ‘Voice Dialogue’. We werken met het Enneagram als leidraad.

   

  Startdata: op aanvraag

  Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur.

  Locatie: Plek onder de bomen’ in Putten.

  Prijs: € 2.600,-* (excl btw), inclusief koffie/thee, lekkers en een verse, biologische lunch.

   

  Voor wie

  De vierdaagse vrouwengroep is voor vrouwen die vanuit vrouwelijke kracht en intuïtie hun persoonlijke en professionele leven willen vormgeven.

   

  *Dit is het zakelijke tarief. Wil je privé deelnemen? Neem contact op voor een speciaal tarief.

 • Begeleiding

  broken image

  Valerie van Reede

  Valerie van Reede

  Trainer, coach en relatietherapeut

  "Het leren kennen van je human being, betekent voor mij ons omhulsel (human) en onze essentie - of Spirit - (being). Dat is wat mij steeds weer heeft gedreven op dit levenspad van ontwikkeling. Kwetsbare gevoelens erkennen en doorvoelen, zodat je je anders kunt gaan verhouden tot je omgeving. De sleutel om te leven vanuit wie jij ten diepste bent."

 • Ervaringen

   

  "Een warme omgeving om met gelijkgestemden om te kijken naar mijn echte pad en de keuzes die me daarbij helpen."

   

  "De inspirerende trainer, locatie en interactie met mede ‘reizigers’, hebben allemaal bijgedragen aan mijn persoonlijke groei."

   

  “Een mooie reis gemaakt. Deze ervaring helpt mij ontzettend in het samenwerken en verbinden met mijn omgeving.”

 • Aanmelden

  Ik ontmoet je graag!

  Wil je deelnemen aan de vrouwengroep? Meld je aan via het onderstaande formulier. Liever eerst even kennismaken of overleggen? Neem dan gerust contact op met Valerie van Reede (06 31 99 8463).

  Naam *
  Email *
  Telefoon *