• Individuele retraite

  Eén- tot driedaagse retraite

 • Solo retraite Presence in Nature

  Voel je welkom voor een individuele retraite, soloretraite of stilte retraite bij 'Plek onder de bomen'. Bij uitstek de geschikte plek om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de verbinding met jezelf (opnieuw) te ervaren in het hart van de natuur. De plek waar we thuiskomen.

   

  Het uitgangspunt van een individuele retraite is om ruimte te creëren voor wat in jou leeft en aangekeken mag worden. Als coach begeleid ik je bij vraagstukken of thema's waar je dieper op in wilt gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om je volledig terug te trekken en in stilte te zijn met jezelf.

   

  Heb je behoefte aan bezinning, stilte, verdieping in een persoonlijk ontwikkelproces of om in rust te werken aan een project? Op basis van jouw verlangen en vraag, geven we invulling aan het programma. Of je nu alleen in stilte wilt zijn of onder begeleiding dieper op een thema/vraagstuk in wilt gaan.

  Praktische informatie

  • Eén- tot driedaagse retraite.
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden.
  • Programma afgestemd op jouw behoefte en vraag.
  • Inclusief koffie/thee & lekkers. Maaltijden in overleg.
  • Locatie: ‘Plek onder de Bomen’ in Putten.

  Ik ontmoet je graag.

 • Inhoud

  Een individuele retraite geeft de mogelijkheid om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en aandacht te geven aan de verbinding met jezelf. Invulling van het programma wordt afgestemd op jouw vraag en behoefte. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw wensen, waarna ik een programma op maat maak. Ik begeleid je bij vraagstukken of een thema in jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan thema's zoals stress, relatie, burn-out, verlangen en gemis. Methodieken die aan bod kunnen komen zijn lichaamswerk, ademwerk, yoga, meditatie, systemisch werk en (eventueel) oefeningen in de natuur.

   

  Een individuele retraite bestaat uit een verblijf van één tot drie dagen. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden, zoals het sfeervolle Bed & Wellness-huisje of de authentieke huifkar. Maaltijden kunnen naar wens verzorgd worden. Koffie en thee is vrij beschikbaar en ik zorg natuurlijk dat er dagelijks lekkers voor je klaar staat.

   

  Locatie: Plek onder de bomen’ is bij uitstek de ideale plek om tot stilstand te komen.

  Prijs: vanaf € 295,-*. Neem contact op over de mogelijkheden.

  Voor wie

  De retraitedag is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft om zich terug te trekken uit het alledaagse. En aandacht wil geven aan de verbinding met zichzelf of een verdieping wil maken in persoonlijke ontwikkelprocessen.

   

   

  *Dit tarief is particulier. Ben je ondernemer of betaalt de organisatie? Neem contact op voor de aangepaste factuur.

 • Begeleiding

  broken image

  Peter Rohmer

  Psycholoog, lichaamsgerichte therapeut

  "Dat alles anders moet, daar geloof ik niet zozeer in. Wel ben ik ervan overtuigd dat we met elkaar een ruimte kunnen creëren waarin onze natuurlijke staat van Zijn tot uiting komt. Dat geldt voor de natuur, voor onszelf en voor persoonlijke relaties. Het vervult mij met plezier en raakt mij wanneer mensen zich weer verbinden met hun innerlijke stroom en met meer verbinding en vervulling door het leven gaan."

 • Aanmelden

  Ik ontmoet je graag!

  Wil je deelnemen aan een individuele retraite? Voel je welkom om contact op te nemen via het onderstaande formulier. Direct telefonisch contact mag natuurlijk ook: Peter Rohmer (06 50 50 7000).

  Naam *
  Email *
  Telefoon *
  Data *
  Kies een optie